New transfer

Onze laatste transfer voor het wegseizoen 2024 is er niet zomaar één…

Lone Meertens maakt op 1 januari 2024 de overstap van @aginsurance_soudal_quickstep naar Proximus-Cyclis-Alphamotorhomes.

Lone 🗣: Ik kies voor het Proximus-Cyclis team omdat ik het plezier op de fiets wil terugvinden na enkele moeilijke seizoenen. In deze warme omgeving met veel groeipotentieel ben ik zeker dat dit gaat lukken. Ik hoop het team op het grote toneel in de kijker te rijden. Hier ga ik me 100% voor inzetten!

Gert 🗣: Een dame als Lone is de perfecte match voor de teamvisie die we hebben voor het komende seizoen: Het in de kijker rijden en daarbij ook meespelen in de finale. Lone heeft ervaring in de worldtourwedstrijden en toonde een groot engagement tijdens de gesprekken die we met haar hadden.

#proximus

#cyclisbikelease

#alphamotorhomes

#abus_benelux#supqnutrition#kmcchain #powerzone.be #ridley_bikes#bike7_hq#isock#protechmc#dekoolputten#ruwelkaverzekeringen#fietsstickers#desaegher